Løbefællesskaber i Midt & Vestsjælland

Er et nyt og (gratis) trail fællesskab som fortrinsvis holder til i Holbæk, Roskilde & Odsherred. Der løbes fra forskellige steder om lørdagen. Se vores events på Facebook 

Her veksler Helene Rohrberg mellem undervisning, guidede ture og diverse løbeevent. Train4trail holder til ved Slagelse MTB center og i Korsør Lystskov.

Facebook eller hjemmeside

Vejrhøj Trail Runners er et (gratis) fællesskab som elsker den danske natur og de smukke omgivelser vi har ved Vejrhøj og Geopark Odsherred. Om du er erfarne eller ny løber, så er dette stedet for dig, da vi sætter fokus på fællesskabet og derfor kan alle være med. 

Facebook 

Dragsholm Trail
Dragsholm Trail

Dragsholm Trail er en gruppe med interesse for løb. Der løbes fast hver torsdag i og omkring Dragsholm og Vejrhøj.Vi løber individuelt socialt - det vil sige at alle kan løbe / lunte med. De hurtige løber og vender rundt og samler de mindre hurtige op på turene.Vi vil ind i mellem tage "på tour" andre steder og udforske nye områder (gratis).

Facebook 


Charity7Summits er en frivillig forening, som holder til i Holbæk Kommune på Vestsjælland. Vi kombinerer leg, bevægelse, motion, træning, social samvær og eventyrlyst med at gøre en forskel for alle børn.

Flere gange årligt, afholdes der en masse arrangementer i form af motion, leg, løb, bevægelse og social samvær. Alt dette for at gøre hverdagen mere aktiv for alle børn og deres familier i Danmark.

Vi elsker den Danske natur og vil gerne vise så mange børn og familier som muligt, hvad den Danske natur har at tilbyde.

Facebook eller hjemmeside